Transport si retururi

Manos Shoes (manos.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:


*TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 200 LEI


  • Posta Romana, Livrare in 3-5 zile,15lei (Pentru localitatile din afara ariei de acoperire a FAN COURIER)
  • Fan Curier  Livrare in 1-2 zile,15lei (Pentru localitatile aflate in aria de acoperire a FAN COURIER)

Returnarea produselor

 

Daca, din orice motiv, dupa ce ai receptionat comanda, nu esti multumita de produsele primite, le poti returna fara probleme. Este necesar doar sa ne anunti de intentia ta pe email ( comenzi@manos.ro ) sau telefonic 0724161284.

Potrivit legislatiei in vigoare, privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa returnezi produsele daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului sau a ambalajului..

Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri iti vom fi recunoscatori daca ne vei spune motivele returnarii.

De asemenea, atunci cand ne vei anunta despre intentia ta de a returna produsul trebuie sa specifici modalitatea de compensare, alegand din:
1.  inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc.
2.  primirea banilor inapoi.

1. Daca alegi prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de tine este mai ieftin, atunci noi iti vom returna diferenta in termen de maxim 14 de zile lucratoare, in contul tau bancar
- daca produsul ales de tine este mai scump, atunci vei plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin tarnsfer bancar.

2. In cazul in care alegi varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunici pe email contul tau bancar ( si anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele)  si noi iti vom transfera, in maxim 14 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in lei.
Returnarea banilor se face exlusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimis catre noi ramburs, nu se primesc.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ai primit coletul initial.

 

Conditii pentru returnarea produselor:

 

-  sa ne instiintezi prin mail, in termen de 14 zile, de intentia ta de a returna unul sau mai multe produse

-   sa folosesti, pentru returnare, acceasi companie de curierat

-   produsul sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorat

-  produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul producatorului (cutie sau punga), in aceeasi stare in care a fost primit.

- produsul impreuna cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum!

- in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat ambalajul producatorului sa nu prezinte urme de deteriorari legate de impachetare.

- ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

- Produsele aflate la reducere finala, nu se mai pot returna.

Nota: Iti recomandam sa probezi pantofii pe o suprafata moale: covor/ mocheta, etc, pentru a preveni deteriorarea produsului, in cazul in care doresti sa il returnezi.


Manos Company SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care se incadreaza in aceasta politica de returnare. 
Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.

 

Costuri de returnare

 

SCHIMB PRODUS GRATUIT*

Daca nu ai ales marimea potrivita sau te-ai razgandit si doresti un alt model de incaltaminte, imediat iti schimbam GRATUIT (Pentru Primul Schimb), fara nicio taxa de livrare, marimea potrivita sau noul model. Trebuie doar sa trimiti coletul catre noi  prin aceeasi companie de curierat prin care ai primit coletul initial(cu plata transportului la noi)

RETURNARE BANI*

Daca alegi sa returnezi un produs, conform legii, clientul trebuie sa suporte costurile de transport ale produsului de la el catre www.manos.ro.

Trebuie doar sa trimiti coletul catre noi  prin aceeasi companie de curierat prin care ai primit coletul initial(cu plata transportului la noi) Costurile transportului se vor opri din suma returnata in cont.

In termen de 14 zile lucratoare de la operarea returului iti vom restituii banii in CONTUL IBAN.

Te rugam sa retii:

- toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit

- cand primim pachetul, vom inspecta starea produselor, inainte de a plati returulNota: ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs

Nota: ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile realizate de persoane care au refuzat sau nu au ridicat colete.

Nota: Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata prin transfer bancar(ordin de plata) ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.manos.ro livrari refuzate. 

Adresa pentru returnarea produselor este:

SC Manos Company SRL , Prundului nr 2 , Sinaia ,Prahova Cod Postal 106100

Te rugam sa folosesti doar adresa de mai sus si nu adresa sediului social.

Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezita sa ne contactezi. Iti raspundem cu cea mai mare placere.

In sus